sd main logo
Nederlands
A(r)telier COCON
Menu

Het kleine Zonnekind pakket

Klein "Zonnekind" model "Zizadoll"
Klein "Zonnekind" model "Zizadoll"

Dit popje is 20 cm lang en is helemaal in zonnig geel gekleed. 

Het wordt als pakket geleverd. Het type pop is die van het knuffelpopje; de maten zijn echter kleiner en een beetje anders.  De maakbeschrijving wordt in grote stappen bijgeleverd maar voor meer details kunt u gaan naar de 

 basishandleiding voor Zonnekindpoppen die sinds 2011 op internet vrij te bezoeken is. 


Het pakket bevat:


Een onderhoofdje gevuld met gewassen schapenwol, poppentricot voor gezichtje en handjes, Voorgeknipte warmgele jersey voor het pak en haartjeswol.Verder is er geel borduurgaren, naaigaren in de kleur van de "huid" tricot, garen voor de ogen en voor het haar. De prijs is 20 euro. 

Er zijn twee versies van dit popje: een donker huidkleurig  met bruin haar of  lichte huidskleur met geel haar. Op aanvraag kunnen we ook nog andere combinaties leveren. 


Het verhaal van "Zonnekind", waar alle kinderen iets van hun eigen geboren worden in herkennen vindt u hier ook: klik eenvoudig weg op de volgende link: "het verhaal van Zonnekind" 

Dit schattige popje leent zich bijzonder goed om door en kind overal me naar toe genomen te worden. Voor dit doel kunt u ook een bedmandje bestellen. Matrasje, dekbedje en kussen worden weer in pakketvorm bijgeleverd. 


Het bedmandje, of slaapkoffertje met voorgeknipte stof en wol voor matras, dekbedje en kussen, is in zeer beperkte oplage leverbaar voor de prijs van 25 euro.
"Klein Zonnekind" in bedmandje
"Klein Zonnekind" in bedmandje